Maak kennis met onze nieuwe collega Jesper

Team Mailtraffic is sinds 1 januari 2023 versterkt met een nieuwe collega: Jesper Zwerink. Iemand die letterlijk is opgegroeid in de grafische wereld. Daar zijn we blij mee! We stellen hem graag aan je voor:

“Als er uiteindelijk een eindproduct op de mat valt waar de klant blij mee is, geeft mij dat een heel voldaan gevoel.”

Opgegroeid in de grafische wereld
“Als kind kwam ik al vaak over de vloer bij de drukkerij van mijn vader. Iedere zomer hielp ik mee met het werk. Toen ik klaar was met mijn opleiding ging ik er volledig aan de slag als DTP’er. Later werd ik orderbegeleider en planner. Ik heb in die jaren veel zien veranderen in de grafische wereld. Steeds meer werd geautomatiseerd. Nieuwe druktechnieken kwamen om de hoek kijken. Ik vind het tot op de dag van vandaag erg interessant om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen.”

Een nieuwe uitdaging
“In 2020 ben ik samen met mijn vriend voor onbepaalde tijd op reis gegaan. We hebben ontzettend veel van de wereld gezien, wat een mooie ervaring was. Nu zijn we neergedaald in Zwolle en ben ik vol energie aan de slag gegaan als projectleider bij Mailtraffic. Een nieuwe uitdaging in een bekende sector: daar heb ik heel veel zin in!”

Een oplossing voor elke vraag
“Met de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan in de grafische sector, hoop ik de klanten van Mailtraffic goed te kunnen helpen. Ik houd ervan om gestructureerd te werken en het overzicht te bewaren. Daarnaast help ik graag om een passende oplossing te vinden voor elk DM-vraagstuk. Ik zorg ervoor dat de gehele productie van de campagnes in goede banen verloopt. Als er uiteindelijk een eindproduct op de mat valt waar de klant blij mee is, geeft mij dat een heel voldaan gevoel.”

En in de vrije tijd?
“Als ik niet aan het werk ben, bezoek ik graag het theater of een concert. Uit eten gaan is één van mijn favoriete bezigheden. En als het mooi weer is? Dan maak ik graag een lange wandeling of fietstocht.”

Wil je kennismaken met Jesper?
Je kunt hem bellen op 038 – 425 03 02, of mail naar j.zwerink@mailtraffic.nl.
De rest van team Mailtraffic leren kennen? Neem dan hier eens een kijkje. Of bel / mail / kom langs om kennis te maken. Vinden we gezellig!

© 2018 Mailtraffic - Sitebouw Simourix