Mailtraffic groeit!

Margriet Mol en Herjan Schutte

Onze medewerkers zijn professionals in het ontzorgen. En dat vindt waardering, want steeds meer non-profitorganisaties weten de weg naar ons te vinden. Om al onze klanten net zoveel aandacht en kwaliteit te kunnen bieden, is Mailtraffic uitgebreid met twee nieuwe collega’s. We verwelkomen Margriet Mol en Herjan Schutte, die ons Mailtraffic team versterken.

Margriet kwam tijdens haar studie Rechten via een minor over fondsenwerving in aanraking met de non-profitsector. Ze was meteen verkocht: “Ik maakte kennis met een sector waarin mensen vanuit een enorme passie werken. Ik voelde mij hier meteen thuis”. Margriet deed na haar opleiding ervaring op als projectmanager voor verschillende fondsenwervende organisaties. “Ik haal energie uit het ondersteunen en begeleiden van projecten van klanten, met name als het gaat om het optimaal inzetten van scherpe teksten en aansprekende vormgeving”. Met enthousiasme, passie én een kritische blik gaat Margriet bij ieder project voor een tevreden klant en goede resultaten. Margriet is inmiddels sinds 1 september 2019 aan de slag bij Mailtraffic als Accountmanager.

Herjan is per 1 februari 2020 begonnen als Projectleider bij Mailtraffic. Herjan is een grafische coördinator in de breedste zin van het woord. Vanuit zijn jarenlange ervaring in print & projectmanagement heeft hij zich gespecialiseerd in het combineren van data met print om zo 1 op 1 communicatie mogelijk te maken. Herjan heeft een voorliefde voor mooie bladen, boeken en is altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken en slimme oplossingen.

Ben je benieuwd hoe ons team er nu uitziet? Neem dan hier eens een kijkje. Of bel / mail / kom langs om kennis te maken.

© 2018 Mailtraffic - Sitebouw Simourix