Medewerker financiële administratie M/V

Mailtraffic is specialist in het plannen en uitvoeren van direct-mail campagnes voor charitatieve instellingen. Mailtraffic onderscheidt zich door grafische kennis te combineren met de kennis van fondsenwerving en is erop gericht haar klanten maximaal te ontzorgen.

Ter uitbreiding van onze administratie zijn wij op zoek naar een :

Medewerker financiële administratie M/V

(20 - 32 uur per week)

Als medewerker financiële administratie ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en controleren van de financiële administratie het voorbereiden van betalingen en bewaken van debiteuren. Ondersteunen in het opstellen van diverse financiële rapportages en afwijkingen signaleren en daarop acteren.

Om deze functie goed uit te voeren ben je veel in contact binnen de organisatie met collega’s, waardoor het belangrijk is dat je communicatieve vaardigheden goed zijn ontwikkeld alsook met de medewerker projectadministratie om input te verzamelen en te verwerken.

Een afgeronde opleiding MBO 4 niveau of hoger, goed cijfermatig inzicht en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie zijn net als nauwkeurig werken vanzelfsprekend. Wat persoonlijkheid betreft ben je positief ingesteld en servicegericht richting je collega’s en onze klanten. Aangezien dit een nieuwe functie betreft is het tevens van belang dat je gemakkelijk initiatieven neemt en zelfstandig kunt opstarten en werken.

Wij bieden je

  • Plezierige werkomgeving in een klein team van 12 betrokken collega’s.
  • Marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring).
  • Flexibele werkuren.

Woon je in Zwolle (of omgeving) en ben jij de persoon voor deze job?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar: h.schonewille@mailtraffic.nl onder vermelding van ‘Medewerker financiële administratie’.

Wil je meer weten over Mailtraffic? www.mailtraffic.nl

© 2018 Mailtraffic - Sitebouw Simourix