Even voorstellen: Ankie is onze nieuwe collega

Sinds april is team Mailtraffic weer een collega rijker: Ankie Poll is begonnen als medewerker administratie. Mailtraffic helpt steeds meer verschillende goede doelen om het meeste uit hun direct mail campagnes te halen. Daar komt ook veel financiële administratie bij kijken. We zijn dan ook blij met de versterking van Ankie. Tijd om onze nieuwe collega aan je voor te stellen.

“Het werken met en voor collega's geeft mij een goed gevoel.”

Vertel Ankie, wie ben je?
Mijn naam is Ankie Poll. Ik ben getrouwd met Harrie en ik woon in het mooie Zwolle. Harrie en ik hebben twee dochters en inmiddels ook een lieve kleindochter.

Wat is je achtergrond en hoe kom je team Mailtraffic versterken?
Ik heb 40 jaar bij de NS gewerkt met veel plezier. Werken met cijfertjes heb ik altijd leuk gevonden, dus de functie van medewerker administratie sprak mij meteen aan. Ik help mee met de financiële administratie, maar doe ook archiefwerkzaamheden. Ook zorg ik ervoor dat de kantinevoorraad op kantoor op peil blijft. De verschillende werkzaamheden spreken mij erg aan.

Waar word je blij van?
In mijn vrije tijd vind ik het geweldig om op onze kleindochter te passen. Verder houd ik van lezen en puzzelen en ga ik graag naar de sportschool. En ik klets graag bij met vriendinnen onder het genot van een lekkere lunch of een drankje. Ik heb altijd een goed humeur, ben eigenlijk altijd vrolijk. Volgens regels werken vind ik geen probleem. Ik ben flexibel en werk graag samen met anderen. Het werken met en voor collega’s geeft mij een goed gevoel. Als de collega’s door kunnen werken en de administratie op orde is, dan ben ik blij.

Wil je kennismaken met Ankie?
Je kunt haar bellen op 038 - 425 03 00, of mail naar a.poll@mailtraffic.nl.

De rest van team Mailtraffic leren kennen? Neem dan hier eens een kijkje.
Of kom langs op kantoor om kennis te maken. Vinden we gezellig!

© 2018 Mailtraffic - Sitebouw Simourix