Even voorstellen: onze nieuwe collega Arriën

Mailtraffic werkt met steeds meer verschillende goede doelen samen om het maximale resultaat uit hun direct mail campagnes te halen. Onze dienstverlening wordt steeds breder, dus daar konden we wel wat versterking bij gebruiken. Daarom zijn we blij met onze nieuwe collega Arriën Rook. Hij is per 1 september begonnen als Projectleider. Tijd om Arriën wat beter te leren kennen.

“Hoe complexer het te versturen mailpack is, hoe blijer je mij maakt.”

Vertel eens, wie ben je?
Ik ben Arriën Rook. Samen met Marieke en onze drie dochters woon ik in Kampen. Ik werk al jaren in de grafische industrie en heb ervaring in zowel offset drukwerk als printprojecten. De laatste jaren ben ik vooral veel bezig geweest met het automatiseren van processen voor sterk gesegmenteerde mailpacks. Dat vind ik erg leuk om te doen.

Hoe kom je team Mailtraffic versterken?
Ik ben een echte aanpakker en houd van uitdagingen. Met mijn kennis over data en over grafische producten wil ik de klanten van Mailtraffic graag ontzorgen. Ik ga aan de slag als Projectleider. Dat betekent dat ik de productie van direct mail campagnes zal voorbereiden en het project zal begeleiden en coördineren. Zo zorg ik ervoor dat alles wat gedaan moet worden, tot tevredenheid van de klant gebeurt.

Waar krijg je energie van?
In mijn vrije tijd besteed ik het liefst zoveel mogelijk tijd met mijn gezin. Op het werk ben ik vooral in mijn element als ik een uitdaging voorgelegd krijg. Hoe complexer het te versturen mailpack is, hoe blijer je mij maakt!

Wil je kennismaken met Arriën?
Je kunt hem bellen op 038 - 203 10 55, of mail naar a.rook@mailtraffic.nl.
De rest van team Mailtraffic leren kennen? Neem dan hier eens een kijkje. Of bel / mail / kom langs om kennis te maken. Vinden we gezellig!

© 2018 Mailtraffic - Sitebouw Simourix