Advies, inkoop en productie

We volgen de middelen die ons op het gebied van direct mail ter beschikking staan op de voet. Wij hebben goede contacten met de meest uiteenlopende leveranciers die werken volgens de eisen die wij onszelf dagelijks stellen: scherp in prijs en kwaliteit, klantgericht en flexibel. Voor u betekent dat echter geen extra schakel. Mailtraffic blijft gewoon uw aanspreekpunt.

Geen meerkosten

U betaalt niets extra voor ons werk doordat wij producten bij de juiste leverancier op de juiste machine laten maken. Omdat dit niet zelden tot verrassende prijsvoordelen leidt zijn wij in staat om onze uren hiervan te betalen en tegelijkertijd de klant van dit inkoopvoordeel te laten mee profiteren. Daarnaast zorgt ons inkoopvolume voor een sterke onderhandelingspositie richting leveranciers.

Tijdsbesparing

Doordat wij per specialisatie met preffered suppliers werken kunnen wij het proces tussen klant en leverancier optimaal afstemmen. Dit levert niet alleen efficiëncyvoordeel op maar zal u ook tijd besparen in het aansturen en begeleiden van de campagnes. Wij coördineren de aanlevering van bestanden aan de drukker, bewaken kwaliteit en deadlines en voorkomen onnodige meerkosten.

© 2018 Mailtraffic - Sitebouw Simourix